POZNATI GLUMAC JE IMAO SKORO 200 KILOGRAMA A SADA NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ON: Skinuo sve masne naslage, A EVO KAKO!

0
855

Itan Sapli glumio je u mnogim popularnim serijama i filmovima, od “Boy meets world”, preko “American History X” i “Remember the Titans”, a veliku slavu stekao je i ulogom u “My name is Earl”.

Uloge su bile birane tipski za njega, jer je uglavnom tumačio lik dobrodušnog debeljka, mada je ponekad znao da zaigra i ulogu negativca.

Generacije ljudi Itana pamte u takvim izdanjima, a on danas, u svojoj 43. godini izgleda bolje nego ikada.

Glumac je uspio da izgubi više od 80 kilograma, a sam je otkrio da je metoda kojom se poslužio jednostavna – prosto je smanjio kalorije koje unosi i počeo da trenira.

Njegova fantastična transformacija inspiriše ljude na Instagramu, a inspirisala je i njega samog da započne podkast “American Glutton”, gdje se do detalja bavi svojim procesom mršavljenja i objašnjava zainteresovanima svoj nezdravi odnos sa hranom i kako je uspeo da se uravnoteži.

  • Kad sam bio mlađi i izlazio sa prijateljima, nikad mi nije bilo prijatno da jedem pred drugima pa bih onda sam u povratku kući svratio u neki lokal brze hrane i pojeo tri obroka pred spavanje – priča Itan.

Kako kaže, u trenutku kada je riješio da smrša, za početak je smanjio unos kalorija za 20 odsto i rešio da se ohrene namirnicama bogatim proteinima, poput ćuretine i grčkog jogurta.

Transformacija mu je preokrenula život jer, kako kaže, s jedne strane, kaže da nikada nije bio u boljoj formi, a s druge strane, novi izgled utiče mu i na karijeru, ali na neočekivan način.

  • Pojedini reditelji mi nisu dali uloge jer sam sad odjednom “premršav” – primećuje glumac.

Međutim, zdravlje je ipak na prvom mjestu, čega je svjestan i sam Itan koji je u jednom trenutku imao skoro 200 kilograma, te se oko uloga ne opterećuje previše.