ZA SAMO 7 DANA OTOPITE MASNOĆU NA STOMAKU: Napitak koji možete već ujutru sebi da napravite

0
611

Ljeto je već na našim vratima, a ovo su zadnji momenti kada bi bilo dobro da počnete da radite na vašem tijelu i na vašoj liniji ako biste voljeli da tokom ljeta plijenite pažnju svojim izgledom na plaži.

Naime, posve je prirodno da se svi tokom zime malo zanemare, te da izgledaju malo gore, ali ipak, ne očajavajte kako postoji idealan način kako biste mogli da se riješite šlaufa na svom trbuhu, te kako da opet budete ponosni na svoju liniju. U današnjem članku vam donosimo jedan recept koji je u posljednje vrijeme postao jako popularan, zbog toga koliko je efikasan.

Riječ je o kombinaciji više sastojaka, malo neobičnih, pa će vam tako trebati da pripremite kašiku chia sjemenki, zatim kašiku meda, sok od jednog limuna, te jednu i pol čašu obične vode. Pripremu ćete početi tako što ćete chia sjemenke da stavite u vodu, te da ih ostavite tako narednih sad vremena. Neki znaju da ih stave navečer u vodu, a da ujutru nastave pripremu.

Kasnije dodajte u to i sok od limuna te med u već spomenutoj količini. Nakon toga je jako bitno da dobro izmiješate tu smjesu, a isto tako možete da ga stavite i u blender ako će vam biti draže da ima potpuno glatku teksturu, kako je učinak isti.

Najbolje je da uzimate ovaj napitak svakog jutra i to prije doručka, na prazan želudac, kako će tako najbrže da djeluje. Većina se slaže da je sedam dana dovoljno da se rezultati vide, ali možete da i dalje koristiti.

Izvor: magazindan.info