SVOM SINU JE SVAKU NOĆ ISPOD JASTUKA STAVLJALA PO JEDAN ČEŠNJAK: Kad vidite šta se desilo, isto ćete uraditi!

0
518
Printscreen

“Mnoge stvari je potrebno čuti od drugih osoba, jer se u određenom trenutku, kada nam je potrebno, nebi ni sjetili. Jako je bitno da se tokom svog života informišete stalno, te druge osobe uvijek pitate za savjet. Vjerujemo da ste već svjensi koliko je bijeli luk zdrav, te da ga svi redovito trebamo jesti i koristiti u razne svrhe. Ono ima antiupalno, antibakterijsko, antigljivično i još mnoga druga ljekovita svojstva.”

“Ukoliko volite bijeli luk, jako je bitno da ga konzumirate u normalnim količinama, jer sam organizam ne može podnijeti nenormalne količine bilo koje namirnice, a posbeno kada je bijeli luk u pitanju.” “Bijeli luk je dobar za arterije, probleme sa jetrom, respiratornih tegoba, ali ukoliko imate problema sa probavnim sistemom, nemojte te ga često jesti, jer se on teško vari. Njega možete koristiti i u kozmetičke svrhe, a najčešće ga koriste kada je riječ o njezi kose, jer podstiće njen rast.”

“Međutim, danas ćemo sa vama podijeliti jedan sasvim neobičan način na koji možete iskoristiti bijeli luk. Ovu priču nam ej ispričala žena čiji sin je imao respiratornih tegoba, a bile su uzrokovane isključivo grinjama. Ona je svako veće ispod jastuka na kojem je dijete spavalo, stavljala bijeli luk. Nakon samo dvije noći, njen sin više nije imao respiratornih tegoba.”

“Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, a posbeno sa onima za koje znate da imaju respiratorne tegobe. Na ovaj način ćete im pomoći, a zatim će vam biti iznimno zahvalni. Za više postova posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti.”

dobardan.info