SMRŠAJTE 5 KILOGRAMA ZA 2 DANA: Ovaj TAJNI RECEPT morate probati!

0
786
Foto:Shutterstock

Peršun se široko koristi u kulinarstvu i jednostavno obožavamo da ga dodajemo u supe i salate. Možemo ga jesti skoro svaki dan, ali u malim količinama.

Jedan od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršuna.

Da li ste čuli za doktora Džona Kristofera? On je jedan od najpopularnijih ljekara koji zaista razume ljekovita svojstva povrća. On svojim pacijentima savjetuje da svakodnevno konzumiraju peršun i osiguraju zdravlje cijelog tijela.

Ovaj doktor tvrdi da je peršun jedan od najboljih prirodnih lekova za bolest bubrega. Čak i ako ne budete imali medicinskih problema, i dalje ga možete dodati u ishranu i korititi za mršavljenje.

Pokazaćemo vam najlakši način to uradite. Najbolji način je da napravitečaj od peršuna i pijete ga tokom dana. Na ovaj način možete da izgubite i do 5 kilograma za 2 dana.

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tela.

Recept: Dodajte 5 kašika sjeckanog peršuna u 1 litar ključale vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuha oko 20 minuta, a zatim procijedite tečnost.

Čaj možete piti i sa sjeckanim peršunom.

Ovaj čaj liječi sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminiše bakterije, nagomilanu tečnost i sve toksične materije iz tijela i to putem urina.

Napomena: Svakodnevno pijte od 2 do 3 šolje ovog čaja, ali ne više od jedan litar dnevno.

Fenserka.com/Stil.kurir.rs