SAZNALA JE DA IMA RAK KOSTIJU I DA SU JOJ OSTALE 2 GODINE ŽIVOTA: Uradila je nešto što ZAPREPASTILO SVE, porodica u ŠOKU!

0
590

Annabel Nnochiri umjetnica iz engleske je prošle godine saznala da boluje od karcinoma kostiju i to da joj bolest dostigla 4 stepen. Tada je saznala da joj je ostalo samo dvije godine života.

Prvo šta je uradila bilo je da je okončala brak koji je trajao 28 godina. Annabel je prije 7 godina pobijedila karcinom dojke, ali je dvije godine kasnije osJetila bolove u nozi. Doktori su konstatovali da se tumor vratio.

“Napravila sam listu želja, prva stavka bila je da ostavim supruga. Imala sam dobar život, ali sam se osJećala zarobljeno. Znajući da mi nije ostalo još puno vremena, nisam mogla da ostatak provedem kao domaćica“, iskrena je Annabel.

Prije nego je otišla, razgovarala je sa djecom. Od naslijeđenog novca kupila je stan, a onda saopštila i suprugu da odlazi.
“Mislio je da je to samo prolazna faza, ali zaista nisam željela da ostatak dana provedem u kuhinji praveći večere. Od tada vodim sretan ljubavni život i on je našao nekoga drugog i sretan je”, nastavlja Anabel.

Razvod je bio jedna stavka na listi želja. Anabel se vratila crtanju, ide na salsu i putuje.
“Da nisam dobila karcinom, nastavila bih da budem dosadna. Zbog toga sam postala hrabrija žena.“ – kaže ona.

Fenserka.com