SA 16 GODINA JE RODILA, A SA 32 POSTALA BAKA DVOJE UNUČIĆA: Svi su uvjereni da su ona i njena kćerka sestre!

0
583

Filipa i Stefani Narn su majka i kćerka, mada bi malo ko to iko pogodio! Ko ne zna njihovu životnu priču sasvim sigurno bi se kladio da da je riječ o dvije sestre, a razlog tome nije Filipina mladolikost, već činjenica da se porodila kada je imala samo 16 godina!

Filipa (38) praktično je odrasla zajedno sa svojom kćerkom Stefani (22), s obzirom na činjenicu da ju je rodila kao tinejdžerka, a prije šest godina ovaj scenario se ponovio.

Naime, i sama Stefani je kao 16-godišnjakinja na svet donijela sina Kajdena, a prije tri godine i kćerkicu Lajli. Tako je Filipa postala baka dvoje unučadi, iako još nije napunila ni 40 i izgleda poput djevojke.

Obe tvrde da im je drago što su tako rano dobile djecu, a Stefani je objasnila da je jedan od prednosti toga i to što “može da sjedi na plaži i ispija koktele” dok se većina njenih vršnjaka tek ostvaruje u roditeljskoj ulozi i navikava na nove obaveze.

“Mama i ja često zajedno izlazimo i imamo mnogo toga zajedničkog”, istakla je atraktivna 22-godišnjakinja i dodala da su često na meti napaljenih muškaraca, ali da joj to ne prija.

Stefani i objasnila i da joj je najzabvnije u društvu sa majkom, kao i da je srećna što će još dugo biti zajedno.

“Moja mama uživa uz baku, a moj je sin više vremena s njom nego sa mnom, vrlo su bliski”, kaže mlada mama, koja o svom stilu života bloguje na Instagramu, gdje nerijetko objavljuje i kratke tekstove o majčinstvu, zdravlju, fitnesu…

Inače, ova simpatična plavuša kaže i da nije imala ozbiljnu ni stabilnu vezu još otkako je ostala u drugom stanu, te da želi da pronađe ljubav i razbije stigmu koja se nerijetko vezuje uz mlade majke.

Izvor:Žena.rs