Prespavala sa LUKOM U ČARAPAMA i ono što se desilo ujutro kad se probudila OSTAVILO JU JE BEZ TEKSTA! Odlučila je da svima pokaže – Ovo je nevjerovatno!

0
511

Blogerka Dženifer Tomspon godinama je posvećena izučavanju zdravog načina života i onog u skladu sa prirodom, pa nije neobično što rado i često isprobava različite trikove sa lJekovitim biljem, voćem i povrćem, a njena caka sa lukom već veoma dugo “živi” na Internetu i vrlo je popularan.

Da li ste već isprobali ovaj trik?

Naime, ona je isprobala starinsku metodu za detoksikaciju organizma koja preporučuje da prespavate sa kolutovima crnog luka u čarapama, a nakon isprobanog eksperimenta tvrdi da nemate šta da izgubite!

Dženifer je zajedno sa dečkom isprobala ovaj trik, a kaže da je imao fantastično dejstvo na njen organizam i da se praktično preko noći rešila 90 odsto simptoma alergije.

– Nakon pola sata, počela sam da osjećam djelovanje – drhtavicu, gorušicu, toplotu u glavi… Oči su mi suzile kao da sam sjekla luk, imala sam ukus luka u ustima! Jasno je da se nešto dešavalo i da su se sastojci iz luka apsorbovali u organizam, a ujutru kada sam sa dečkom poredila osjećaj – ispostavilo se da je on imao strašnu noć i da je jedva spavao. I ja sam se osjećala umorno i slabo, ali na neki način bolje – započela je ona, a potom dodala zašto smatra da “čarape od luka” zapravo djeluju.

– Pravi razlog zašto smatram da je upalilo jeste zato što je 90 posto mojih simptoma sa alergijom i kijanjem nestalo. Nos mi više nije curio, oči svrbjele i kinula sam možda dva puta tog dana. Svako ko pati od alergije treba da proba ovo – donijeće mu olakšanje.

Ona je istakla i da je dan kasnije ponovila eksperiment, kao i za mjesec dana, i da se desilo isto – simptomi alergije su se primjetno smanjili za manje od 24 sata.