POPIO USTAJALU VODU STARU 60 GODINA, a kad čujete šta mu se desilo i sami ćete se iznenaditi!

0
481

Ovaj momak bio je izuzetno hrabar kad je nešto ovako uradio zato što je odlučio napraviti nešto posve nezamislivo i ludo.

On je dobio konzerve s vodom za hitne slučajeve u kojim je voda bila stara 60 godina, a on je riješio da će ovu vodu probati kako bi provjerio kakav je njen ukus.

Ipak, najveći problem je to što je on odlučio provjeriti ukus ove vode na sebi to bez ikakvih prethodnih konsultacija i laboratorijske analize. S druge strane, čini se da ima obzira prema drugima jer je odbio testirati vodu na životinjama. On je pripremio sve za degustaciju vode, mada ni pomislio nije šta bi moglo da mu se desi.

Najprije je uzeo konzerve s vodom i pred sebe ih stavio, a onda je krenuo hrabro otvarati konzervu s vodom, a kad je unutrašnjost konzerve pogledao, vidio je da je čista voda.

Izgledalo je kao svježa voda koju svakodnevno pijemo a on je čuo do sad već nekoliko puta kako može izgled zavarati pa je sumnjao sad u to, te je upravo zbog toga probao vodu da bi se uvjerio.

Uzeo je jedan gutljaj stare vode – a tvrdi da mu se ništa nakon toga nije desilo i da ima isti ukus baš kao i ona svježa koju svaki dan pijemo. Odnio je nakon toga vodu na analizu da utvrdi njen sastav i da bi otkrio nalazi li se u njoj nešto što bi moglo nekome narušiti zdravlje.

Kad su stigli rezultati, iznenadio se i sam zato što se ništa nije nalazilo u vodi što bi moglo naškoditi zdravlju!

Da li biste vi probali staru vodu?