OVAJ RECEPT MORA DA ZNA SVAKA ŽENA: Napravite najefikasniji prirodni lijek za sve ŽENSKE PROBLEME od sastojaka koje svi imate u kući I NIKAKVE TABLETE VAM VIŠE NEĆE TREBATI!

0
667

Ukoliko inace volite da isprobate prirodna rjesenja za sve svoje probleme prije nego se zaista odlucite za brojne hemijske preparate koji nerijetko znaju I da budu stetni za nas, onda vam u nasem danasnjem clanku donosimo jedan recept koji bi lako mogao da postane nesto sto ce da vam olaksa zivot.

Naime, u nasem danasnjem clanku vam donosimo recept za koji vam trebaju sastojci koje vise manje skoro svi imamo u svojim domovima.

Potrebno je da za ovo pripremite prvo 700 ml domaceg jabukovog sirceta, zatim ¼ djumbira, zatim ¼ bijelog luka, te dvije velike kasike hrena, dvije velike kasike kurkume u prahu, te ¼ luka. Nakon sto sve ove sastojke skupite na jedno mjesto, sve sto treba da uradite jeste da u jednu staklenu teglu ubacite sve ove vec spomenute namirnice, te je dobro zatvorite I ostavite na nekom hladnom mjestu da odstoji dvije sedmice. Trebali biste je isto tako povremeno protresti.

Nakon dvije sedmice, vas recept je spreman za konzumiranje, a bit cete zadovoljni I rezulatima ako budete svakog dana uzimate po jednu malu kasiku. Ipak, ako ste bolesni, nema nikakvih prepreka u tome da svaki dan uzimate po jednu veliku kasiku, kako biste pomogli svom organizmu da se sto prije oporavi I da se dovede u operativno stanje.

Ukoliko ste I vi nekad ranije isprobali ovaj recept, mi bismo rado culi I vase misljenje pa nam pisite u komentarima da li je vama uspio da pomogne I da li ste na kraju bili zadovoljni ili ipak ne.

Izvor: magazin.dan.info