DJEVOJKA DOŠLA KOD ZUBARA, A KAD JE OTVORILA USTA DOKTORI SU OSTALI ZABEZEKNUTI: Vidjeli su nešto što ima samo PET LJUDI U CIJELOM SVIJETU!

0
656

Kako se može vidjeti na slikama koje su objavljene, njoj su između zuba rasle dlake slične trepavicama! Ljekari su bili začuđeni, ali su ubrzo shvatili da je riječ o fenomenu koji je do sada zabilježen samo pet puta u svijetu.

Kada je ova djevojka koja sada ima 25 godina potražila pomoć doktora, imala je samo 15 godina i već tada je imala dlake u ustima i na vratu. Testovima je utvrđeno da ima veoma visok nivo testosterona, i policistične jajnike, koji uzrokuje prekomjerni rast dlaka. Počela je da uzima ljekove za hormone, pa je ovaj proces bio usporen. Međutim, problemi su se ponovo javili kada je prestala da pije ljekove, pa je opet morala da potraži pomoć lkekara.

Ovog puta, ljekari nisu samo uklonili dlake već su zasjekli vilicu da vide o čemu je riječ. Tu su ugledali korijen dlake koja raste kroz zadebljanje u vilici.

U početku se vjerovalo da ovu pojavu izazivaju najviše policistični jajnici, ali je kasnije ta teorija odbačena jer je isti slučaj zabilježen kod nekoliko muškaraca.