“Živjela sam sa suprugom 12 godina u braku”

0
1042

Živjela sam sa suprugom 12 godina u braku. Za te godine smo dobili dva prekrasna sinčića koje volim više od bilo koga.

Oni su mi bukvalno sve na svijetu. Zadnje dvije godine braka sam primjetila dase moj muž polako udaljava od mene, no međutim nisam mogla sa shvatim zašto se do dešava.

U prvi mah sam pomislila kako mu je dosadno sa mnom u braku, pa sam pokušavala za začinim stvari u krevetu, ali ni to nije pomoglo. Kasnije sam doznala da moj suprug zapravo ima novu 19- godišnju djevojku. Nakon nekoliko dana od mog otkrića, napustio nas je i otišao sa njom u Pariz.

Borila sam se kao lavica, radila i po 12 sati samo da bih obezbjedila svojim sinovima sve što im je potrebno da bi bili sretni. Sve dok jednog dana nisam upoznala čovjeka kojeg je supruga ostavila zbog toga što ne može da ima djece. Prvo smo počeli razgovarati onako opušteno i bez obaveza, ali se taj razgovor kasnije pretvorio u pravu jednu malu vezu.

Moje je dječake prihvatio savršeno, a da budem iskrena i oni su njega. Nedugo nakon toga, uspjeli smo usvojiti i jednu malu djevojčicu. Nakon 16 godina, moj prvi muž se vratio i traži da mu oprostim za sve, jer mu je ta klinka uzela sve što je ikad igdje imao.

Naravno da mu nisam oprostila, ali sam mu dopustila da vidi svoje sinove. Međutim ono što je interesantno jeste da oni njega nisu htjeli ni da vide ni da čuju. Karma je čudo, vjerujte mi.
Izvor: magazindan.info