ŽIVI KAO BUBREG U LOJU, IMA ČETVERO DJECE: Ali kćerkama kupuje SAMO OVO, CIJELI SVIJET JE OSUĐUJE!

0
661
Instagram

Priča Hane Beridž iz Birmingema obišla je svjetske medije, premda nije ni tužna ni dirljiva, ali je svakako neuobičajena. Ova Britanka je majka tri djevojčice, a vaspitava ih i provodi vrijeme sa njima na vrlo nesvakidašnji način.

Hana ne nesvakidašnji način vaspitava svoje djevojčice

Instagram

Naime, ova preduzetnica želi da svoje kćerke – Tiju (17), Bruk (9) i Valentinu (1) nauči kako treba naporno da rade, ali i da sebe redovno nagrađuju za trud. Ona ih zato redovno vodi na tretmane lice, manikir, pedikir i kod frizera, a priznala je da mjesečno u salonu ljepote potroše i više od 1.000 funti.

Najmlađa Valentina još uvijek je isuviše mala da bi išla na bilo kakve tretmane, ali ipak redovno pravi društvo sestrama i majci, ali ipak skupe krpice su namjenjene i za nju.

Ova četvorka uživa u markiranoj garderobi i kaputima od krzna, a imaju i dva konja za kućne ljubimce. Mama kaže da su njene kćerke male dive koja vole glamurozne stvari i motiviše ih da u tome i istraju.

“Obožavamo da idemo u salone, jer je to vrijeme kad se opustimo, ispričamo i nasmijemo. Na tretmane lica i frizuru idemo svake sedmice, a svake dvije sedmice na manikir. Valentine uživa u tome da mi sjedi u krilu i gleda kako mi radi nokte, a po potrebi ih sredimo i njoj”, objašnjava Hana.

Njena najstarija kćerka Tija od malena ima naviku da posvećuje pažnju svom licu i tijelu, a kaže da je danas zahvalna majci na tome i da zbog toga ima visoko samopoštovanje i samopouzdanje.

Instagram

“Većina mojih prijatelja u konjušnici mi se smije zbog mojih predivno sređenih noktiju jer im nije jasno zašto stalno idem na manikir, ako stalno jašem konje i brinem se o njima. Ali volim kada provodim vrijeme sa svojim sestrama i majkom, i smatram da nema ništa loše u tome ako izgledaš dobro. Svaki put kad bi bio početak škole, osjećala bih se pomalo nervozno, a kada bi me majka odvela na neki tretman, osjećala bih se daleko bolje i sigurnije u sebe”, kaže ova tinejdžerka.

Hana je popularna i na Instagramu gde svakodnevno deli detalje svog raskošnog života, a pored tri kćerke, ima i sinčića Džej-Džeja.

Njen suprug i otac djece Nik radi punom parom kako bi čitava porodica imala sve što poželi, a istakao je da sina uglavnom vodi sa sobom dok dame uživaju u dotjerivanju.

Fenserka.com/Žena.rs