ŽESTOKA SVAĐA U “ZADRUZI”: PALE TEŠKE RIJEČI, a za sve je kriva LUNA ĐOGANI!

0
392

Vladimir Tomović javno se pokajao zbog sukoba sa Gagijem Đoganijem nakon gostovanja njegove ćerke Lune Đogani na “Zadrugoviziji”, Lepi Mića je imao što šta da kaže na ovu temu.

Foto: pulsonline.rs

Neko ko je član žirija ne sme da rješava lične frustracije. Postoji vrijeme i mjesto za to. Ne treba da se obračunava sa učesnicima “Zadrugovizije”. Toliko o tome. To je ružno i nema pravo – rekao je Lepi Mića, koji se posvađao sa Borom Santanom zbog toga, a onda su se i ostali zadrugari umješali i govorili da li je Luna imala pravo da na taj način komentariše zadrugare, pa je nastala opšta pometnja:Nisi realan, braniš Kiju – poručio je Bora Mići, a onda je pjevač nastavio da komentariše odnose u kući.

Žao mi je što veliki mag šou-biznisa nije učestvovao u ovom takmičenju, narod je ostao uskraćen za taj spektakl. Što se tiče ostalih odnosa, mogu da kažem jednu stvar. Možete da pričate za sebe, i te kako je bilo sujete. Sve se zna dobro. Ako ne vidite, ja vidim sve što gledam.

Spoznaćemo sve, ja to vidim sve. Sve sam vas posmatrao, sve sam vas ispoštovao. Kad Milan dođe sutra, znaće se ko je šta pričao. Odnosi na imanju će biti sve gori i gori, šampioni smo u sakrivanju emocija – pričao je pjevač.

Izvor: pulsonline.rs