ŽENE SE LIJEPE ZA NJEG, ŠOKIRAJU SE KAD IM KAŽE KOLIKO IMA GODINA: “Ja nisam mladić, poprilično sam mator!”

0
1026
Foto:Instagram

Nova zvijezda Instagrama čiji izgled nikako ne može da se poveže sa godinom rođenja u ličnoj karti, zaludeo je na hiljade žena. Možete li vi da pogodite koliko ima godina?

Nakon prelijepe Lure Hsu iz Tajvana koja s 41 godinom izgleda kao upola mlađa, nova zvijezda stranih medija je azijski maneken i fotograf Čuando Tan (52), koji izgleda kao mladić.

Profil ovog Dorijana Greja iz Singapura pun je fotografija njegovog mladalačkog lica i isklesanih mišića. Ako ga pitate, eliksir mladosti nije nikakva tajna, ali ne garantuje da će svakome upaliti kao njemu.

Foto:Instagram

Tan tvrdi da redovno vježba i da se nikad ne kupa kasno uveče ni rano ujutru. Osim toga, obožava da jede ljutu piletinu.

“Vježbam svaki dan u teretani 90 minuta, ne koristim kreme za lice i trudim se da sam u krevetu prije 11 uvečer jer više nisam mlad i poprilično sam mator, mada se tako ne osjećam, rekao je Čuando.

Foto:Instagram

S druge strane, vjerovatnije je da je tajna u dobrim genima.

Čuando se trenutno bavi filmskom i televizijskom industrijom i pokrenuo je sopstvenu produkcijsku kuću za ljude koji žele da se bave savremenom fotografijom.

Foto:Instagram

Bilo kako bilo, Tan može da se pohvali hiljadama obožavateljki koje svakodnevno uzdišu uz njegove fotke na društvenim mrežama.

Fenserka.com/Žena.rs