ZBOG ZAPUŠTENOG IZGLEDA ZVALI GA “JEZIVI STARAC”: Odlučio se na promjenu nakon koje ga nećete prepoznati!

0
616
Foto:Printscreen

Promjena izgleda može dosta uticati na naš život. Promjena frizure je velika promjena, u to smo se već dosta puta uvjerili. Ovaj muškarac je imao dugu kosu i bradu, pa ga je to dosta ograničavalo.

Kada je promijenio frizuru, izgledao je potpuno drugačije, kao da je riječ o drugom čovjeku. Riječ je o čovjeku po imenu Frankie (65). Glumac iz Nju Jorka, godinama se bavio tim poslom. Zbog svog izgleda je uvijek dobijao uloge beskućnika.

Foto:Printscreen

Nedavno je dobio podršku svoje tetke da promijeni malo izgled, tačnije da proba neku drugu frizuru jer ga je ova previše sputavala. Nije ga bilo lako nagovoriti, ali je uspjela u tome – piše Exspress Tabloid.

Transformisali su ga i izgledao je totalno drugačije. Sigurno ste i vi gledali te emisije u kojima se rade transformacije. Pa ste ostajali u čudu kada biste vidjeli kako su izgledali nakon te promjene.

Foto:Printscreen

Nakon što je ovaj muškarac promijenio frizuru, izgledao je drugačije. Kao da nije riječ o istoj osobi. Ovdje vam donosimo njegovu transformaciju. Pogledajte i vi kako je izgledao prije, a kako izgleda sada i recite kako vam se čini: