ŽARIRILA JE I PALILA ESTRADOM, a onda se udala za POLITIČARA I POBJEGLA IZ ZEMLJE:Danas izgleda bolje nego ikada, a evo čime se bavi (VIDEO)

0
544

Pjevačica Vesna Pisarović proslavila se pjesmom “Da znaš”, a onda je nestala sa javne scene.

Rođena je u Brčkom, a poznata je i po hitovima “Dolje na koljena” i “Sasvim sigurna”, kojom je, u verziji na engleskom, predstavljala Hrvatsku na Evroviziji 2002. godine.


Hrvatska pjevačica se prije devet godina udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, predsjednika Srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru. Sa suprugom, scenaristom, živi u Berlinu.

Ona je istakla da nikada nije prestala da se bavi muzikom, samo je nije bilo na ovim prostorima.

Danas se muzikom bavim i više nego prije. Duže vreme nije me bilo u medijima jer sam se pre osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala džez-pjevanje, prvo na konzervartorijumu u Hagu, a poslije u Londonu. Za vrijeme studija rijetko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam šta da kažem. Jednostavno, studirala sam i učila novi muzički jezik.

Tokom svih ovih godina uporedo sam održavala džez koncerte po Evropi i pop koncerte u Sloveniji. Lijepo je mijenjati dvije potpuno drugačije muzičke ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop-koncertima nego ranije – rekla je u jednom intervjuu Vesna Pisarović.


Izvor: pulsonline.rs