ZADRUGARKA NOSI GILETOVO DIJETE! Njegova žena van sebe, a sada se oglasio ON! SPREMIO IME ZA SINA?!

0
1755
Intagram

Nataša Radan je šokirala javnost kada je otkrila kako je navodno imala aferu sa Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom.

Instagram

Gile je ove njene tvrdnje prokomentarisao na snimanju “Nikad nije kasno”, kada je saznao da je Nataša radila test na trudnoću, a njega navodno navela kao oca djeteta.

-Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi,daćemo mu lijepo ime-izjavio je vidno izrevoltiran. Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer je test bio negativan, šokirao je:

Intagram

Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dete, eto, bio bi pjevač.Sijećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lijepa, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa sa njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti.

Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim djetetom, moju porodicu ne može da rasturi jedna ‘Zadruga.Ta djevojka me je totalno razočarala.

Instagram

Ne znam šta hoće u životu, da postane popularna, možda, preko mene, preko Šake Polumente, ja o njemu mislim sve najbolje, on je mangup, a ona me je totalno razočarala- kaže Gile.

Izvor:Express