ZA OVA TRI ZNAKA 2020. GODINA NEĆE BITI SRETNA: Za njih je bolje da stave život na čekanje, slijede OGROMNA RAZOČARENJA!

0
353

Sajt WeMystic predlaže im da svoj život sljedeće godine stave na čekanje

Nekim horoskopskim znakovima će 2020. biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka.

Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savjetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju da bi puno toga moglo poći u krivom smjeru.

Novoj godini se ne trebaju euforično radovati ni Vage, koje će imati problema tokom cijele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan se nema previše razloga veseliti 2020. godini, kažu astrolozi. Sajt WeMystic Ovnovima predlaže da svoj život sljedeće godine stave na čekanje.

– Uložite minimalni napor u pravcu velikih promjena. Prevare i zamke vrlo su vjerovatne, stoga izbjegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati razmisliti dvaput prije putovanja. Bolje je ne ići jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću – kažu astrolozi.

Fenserka/Fokus