ZA NJU KAŽU DA JE CECINA DVOJNICA: Svojim glasom je OSVOJILA ŽIRI “Zvezda Granda” , a tek KAD ČUJETE KAKO PJEVA! Da se naježiš!

0
1160

Svetlana Ceca Ražnatović je 2002. godine pred koncert na Marakani pokrenula akciju kojom je željela da pronađe djevojku koja najviše liči na nju.

Na konkurs za Cecinu dvojnicu tada se prijavilo preko 200 djevojaka, od kojih se pored fizičke sličnosti sa folk divom očekivalo da posjeduju i pjevačko umeće.

Milan Ilić/RAS Srbija

Pobjednica je dobila letovanje u Grčkoj za dvije osobe, kao i ručak sa Cecom, dok su dvije pratilje osvojile ljetovanje u Crnoj Gori.

Instagram

U najuži krug ušlo je 28 djevojaka, a one su imale priliku da spektakularni koncert na stadionu Crvena zvezda posmatraju iz bekstejdža. Među njima našla se i Ljupka Stević, koja je danas pjevačica.

ATA Images

Tada se predstavila kao Ljubinka Stević iz Kostolca, i tada je imala samo 17 godina. Tom prilikom izjavila je da se prijavila jer joj je najveći san “da upozna Cecu”.

Iako na kraju nije proglašena Cecinom dvojnicom, Ljupka je u međuvremenu postala pjevačica, te joj se vjerovatno i ostvario san da upozna folk divu.
Izvor: alo.rs