VOLJELA JE SPORTISTE, PA SE UDALA ZA NJEMAČKOG FUDBALERA: Svi su pričali o DVODNEVNOJ SVADBI, ovo je najpoznatija Beograđanka na svijetu!

0
549
Foto:Profimedia

Jedna je od najpoznatijih Beograđanki na svijetu. I to zahvaljujući radu i talentu.

Ova poznata Beograđanka će 6. novembra napuniti 32 godine. Muž i to poznati sportista čestitaće joj na sav glas, kao i do sada, sa mnogo ljubavi. I što je najvažnije, iskreno.

Foto:Profimedia

Takva je priča o Ani Ivanović, nema laži, nema prevare, jer se ona nikada nije ustručavala da bude ono što jeste.

Foto:Profimedia

Tako je sa pet godina od roditelja Dragane i Miroslava tražila da je upišu u lokalnu školu tenisa u Beogradu. Ana koja je danas uzor mnogima, imala je idola – Moniku Seleš.

Foto:Profimedia

Nije kriva Ana što su je od početka profesionalne karijere, od 2003. nazivali jednom od najlepših teniserki svijeta.

Ta pozicija donosila joj je unosne ugovore koji su sponzori, zbog nje, usput i mijenjali ne bi li je zadržali u svom timu (poznati sportski brend je nastavio saradnju sa Anom i nakon što je ostala u drugom stanju i uprkos prvobitnom dogovoru da se u tom slučaju ugovor prekida) .

Ali Ana nije bila samo lijepo lice bijelog sporta. Ona je 2008. osvojila Rolan Garos što joj je donelo prvu poziciju na VTA listi gdje se zadržala 12 sedmica. Kako su se radovali ljubitelji tenisa iz Srbije sa najboljom teniserkom svijeta.

Beograđanka je u karijeri koju je, na žalost fanova, završila u decembru 2016. osvojila 15 VTA turnira.

Kada se opraštala od tenisa, čestitali su joj na postignutom velika imena, predstavnici najvažnijih turnira. Ana je ostavila trag. A to se računa i istorija to pamti.

Foto:Profimedia

Pomenuti fanovi su izuzetno teško podnijeli kraj njene karijere. I danas je mole da se vrati na teren, što ona i uradi tokom rekreativnih mečeva.

Foto:Profimedia

Ponekad rekreativno odigra meč i sa mužem, njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, kojeg su Anini obožavaoci krivili za odluku o napuštanju tenisa.

Prije nego što nastavimo priču o Njemcu, pomenućemo Anine bivše ljubavi: bila je u vezi sa teniserom Fernandom Vedraskom, sa golferom Adamom Skotom i sa košarkašem Ivanom Paunićem. Sve te veze bile su prečice do najveće ljubavi.

Nisu u početku razumjeli njeni izbor da se posveti porodici. Nije ni njemačka javnost, doduše kratko, prihvatala Anu za “snaju”.

Vremenom su se stvari stišale. Postalo je jasno svima da su Ana i Basti rođeni jedno za drugo, kao što su preodređeni za veliki sportske uspjehe.

Dvodnevna svadba u Veneciji 2016. bila je svjetski spektakl. Ana je kao mlada završila na stranama prestižnih časopisa. Nemački “Vog” joj je širom otvorio vrata, što su uradili i mnogi drugi modni brendovi uvidevši ogroman Anin modni potencijal.

Foto:Profimedia

Mama Luke i Leona (sinove je dobila sa Bastijanom) ima ogroman uticaj i na Instagramu gde sa 1, 5 miliona pratilaca njeguje veoma blizak odnos.

Foto:Instagram

A kao mama je veoma posvećena i kao svaka druga brižna mama? To je najbolji kompiment koji jedna majka može da dobije.

Foto:Instagram

Ana nesebično sa publikom dijeli intimne porodične momente. Zna da cijeni podršku koju joj fanovi daju godinama.

Foto:Instagram

Ona je veoma brižna sestra. Bratu Milošu Ivanoviću koji se prije nekoliko mjeseci oženio Draganom Džajić poklonila je kuću na Majorci.

Foto:Profimedia

Nije važan novac (KOJI JE SAMA ZARADILA), već namjena i želja. I nesebičnost.

Foto:Profimedia

Ana je i veliki humanitarac. Amabasador je UNICEF-a, sa mnogo ljubavi pomaže ugroženoj djeci.

Foto:Instagram

Pravi je model. A tek su joj 32? Pametna djevojka, zar ne?

J.M.