VIKTORIJA BEKAM POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE, PA OTKRILA TAJNU MLADOSTI: Niko ne može da vjeruje da ovako dobro izgleda!

0
846

Slavna kreatorka Viktorija Bekam predstavila je svoju dnevnu rutinu nege kože

Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerka i preduzetnica, Viktorija Bekam od samog pojavljivanja na sceni uspjela je da zaintrigira ljude širom svijeta. Ona je jedna od rijetkih dama iz sveta poznatih koja pored ogromne slave, uspjeva da u tajnosti drži svoju privatnost, rado govori o svojoj karijeri i najvećim greškama u životu, a poznata je i kao veliki zagovornik zdravog života i prirodne njege lica i tijela.

Prelepa supruga fudbalera Dejvida Bekama jedna od rijetkih dama koja redovno putem društvenih mreža pokazuje svoje lice bez grama šminke i daje iskrene savjete ženama širom sveta o načinu šminkanja, čišćenja, pilingovanja kože.

Tako je Viktorija ovog puta riješila da objavila sliku na kojoj je evidentno da njeno lice nije uljepšano apsolutno nijednim kozmetičkim proizvodom. Četrdesetpetogodišnja dizajnerka je pored fotografije na kojoj se vide sitne pore i pjegice, ali i čvrsta i zategnuta struktura kože, otkrila da postoji jedno sredstvo koje joj pomaže da održi mladolik izgled tokom godina.

  • Uzbuđena sam što sa vama dijelim moćni serum! Riječ je o serumu iz moje “Viktorija Bekam Bjuti” kolekcije. Tehnologija i nauka koja stoji iza ovoga je tako nevjerovatna i zaista primjećujem razliku u veličini pora i finih linija oko očiju – saopštila je Viki putem Instagrama.

I dok su mnogi komentarisali blistavu ljepotu Bekamove i raspitivali se gdje mogu da nabave ovo sredstvo, pojedinci su istakli da je preskupo i da zapravo “obični” ljudi ne mogu da ga priušte.

Cijena ovog seruma iznosi 180 funti, odnosno 25.000 dinara.