Vidite li detalj zbog kojeg je oglas za prodaju kuće postao hit na internetu?

0
581

VEĆINA kuća na prodaju na Zillowu sretna je ako prikupi 100 pregleda tijekom nekoliko tjedana. No kuća s pet spavaćih soba u Michiganu privukla je više od 36 tisuća pregleda u samo nekoliko dana na stranici s nekretninama.

Fotografija je u međuvremenu uklonjena s oglasnika, no lokalna postaja WXYZ-TV uhvatila je screenshot i podijelila ga na Facebooku. Jeste li uočili već zašto je fotografija privukla toliko pažnju? Pogledajte što se nalazi na tanjuru.

Na jednoj od fotografija doma u Oak Parku koji se prodavao za 165 tisuća dolara na kuhinjskom pultu našao se tanjur s bijelom praškastom tvari koja je mnoge odmah podsjetila na kokain, iako to nije slučaj.

Fotografija je postala viralna, a oglas je nestao. Policija je za 7 Action News izjavila kako neće provoditi istragu jer nema dovoljno informacija da osiguraju nalog za pretragu. Osim toga, dečko vlasnice kaže kako je čitava stvar bila šala.

Izjavio je kako ga je zanimalo može li fotografija postati viralna, a otkrio je kako je u prva 24 sata oglas imao više od 29 tisuća pregleda. “Da i ne”, rekao je novinarima Jeff kad su ga pitali je li sretan s popularnošću oglasa. Naime, obasuli su ih ponudama, ali kako kuću prodaju bez agencije za prodaju nekretnina, sve ih moraju pregledati sami.

Nakon stotina poziva, e-mailova i poruka, Jeff je rekao kako je skinuo oglas.

No iz Zillowa kažu kako je tvrtka uklonila fotografiju jer se kosi s jednim od njihovih pravila. Policija je pak upozorila ljude da ne reklamiraju nekretnine tako, iako nisu mogli poduzeti nikakve akcije.

Izvor: index.hr