Većina žena pravi greške prilikom odabira rublja: OVO JE 10 NAJVEĆIH, EVO KAKO IH IZBJEĆI!

0
1100

Da li se ikada nađete u situaciji u kojoj gledate novo rublje misleći: “To je tako prekrasno! Kupit ću ga odmah!”? Ako da, dame, ovaj članak je za vas.

Ovo je 10 najčešćih grešaka koje žene prave prilikom kupovine donjeg rublja. Pogledajte da li se barem jednom prepoznate.

  • Tkanina grudnjaka

Ne nosite čipkane donje rublje ispod uskih hlača ili tankih majica jarkih boja. To će stvoriti određenu hrapavost na tkanini, a ljudi će primijetiti kakav grudnjak nosite. Neravna površina vaše odjeće može uništiti estetiku vašeg cjelokupnog izgleda.

Umjesto toga, odaberite glatke bešavne grudnjake. Još jedna odlična opcija je nošenje grudnjaka bez ikakvih kontura bez žice.

  • Manja veličina

Neke žene zaista žele izgledati poput onih djevojaka na naslovnicama časopisa. U potrazi za savršenim izgledom, kupuju oblik odeće manje veličine. Zapamtite, ovaj pristup je pogrešan i zaista štetan za vaše tijelo. Konfekcijsku odjeću možete nositi manje od 6 sati. U suprotnom, protok krvi će biti poremećen, posebno ako nosite pogrešnu veličinu.

Veoma je važno odabrati odjeću glatkog oblika pravilne veličine.

  • Veličina grudnjaka

Neke djevojke vjeruju da grudnjak manje veličine može stvoriti učinak većih grudi. Međutim, treba znati da preveliki grudnjak neće stati pravilno i može izazvati bolove u leđima. Ako je premali, može poremetiti protok krvi. Zbog toga liječnici savjetuju da donje rublje birate mudro.

Trake dobro uklopljenog grudnjaka se ne slijevaju, a oblik grudnjaka ne stisne ništa. Ako želite da vam grudi izgledaju veće, upotrijebite push-up grudnjake koji imaju sloj obloga ili pjene.

  • Boja donjeg veša

Nošenje crnog grudnjaka ispod bijele bluze nekada je bio top trend. Sada se ovakva neusklađenost smatra ljepljivom i neprimjerenom.

Izaberite donje rublje u boji mesa za bluze od tankih tkanina i bijele hlače.

  • Kućna odjeća

Vjeruje se da čim dođete kući skinite grudnjak i pružite grudima odmor. Međutim, to se odnosi samo na one sa manjim dimenzijama grudi. U svim ostalim slučajevima, ako grudnjak ne nosite kod kuće, ligamenti grudi mogu se istegnuti.

Najbolja opcija za kućnu odjeću je sportski grudnjak. Omogućuje vašoj koži da diše, drži grudi i ne izaziva nelagodu.

  • Materijal

Odjeća od 100% pamuka vrlo je udobna i sigurna za vaše zdravlje, ali vrlo brzo se proteže i razdvaja.

Za tkaninu donjeg veša treba odabrati 80% pamuk i 20% elastan.

  • Omiljeni stil gaćica

Mnogo žena voli nositi tange jer izgledaju sjajno i ispod odjeće su nevidljive. Tange se obično prave od sintetičkih tkanina koje mogu nadražiti osjetljivu kožu i uzrokovati rast bakterija i iritaciju nekih područja.

Izbjegavajte nošenje tanga svaki dan ili barem pokušajte s vremena na vrijeme prijeći na ugodnije stilove.

  • Poklapanje vrha i dna

Kompleti donjeg rublja imaju puno dobrih karakteristika. Prvo, gornji i donji dio su napravljeni od iste tkanine i savršeno se podudaraju. Drugo, isti uzorak i boja učinit će vaš izgled skladnim i elegantnim.

  • Svakodnevno donje rublje

Još jedna uobičajena greška koju mnoge žene prave je nošenje oblika ili svileno donje rublje svaki dan. Samim time možete se suočiti s mnogim negativnim posljedicama: od lošeg oblika tijela do zdravstvenih problema.

Savršeno svakodnevno rublje su gaćice za spavanje. Imaju savršeno uklapanje, izrađeni su od visokokvalitetne tkanine i odgovaraju gotovo svim tipovima tijela.

  • Donje rublje koje odgovara vašem tijelu

Žene sa oblinama ili obliku tijela u satu, mogu uživati ​​u nošenju gaćica u visokom porastu. Neće se kotrljati i pružit će savršeno udoban fit.

Bokserice za žene i bikiniji u brazilskom kroju mogu vam pomoći da vaše noge vizualno budu duže. Ako imate kratke noge, pokušajte izbjegavati bokserice i šorceve – umjesto toga, odlučite se nositi gaće s gaćicama.

Fe4nserka.com