VEĆ TRI MJESECA MILICA TODOROVIĆ KRIJE NOVOG DEČKA: A sad su uhvaćeni na djelu! Evo šta ih je otkrilo!(FOTO)

0
555

Mlada pevačica Milica Todorović nedavno je doživjela emotivni krah kada je raskinula višegodišnju vezu sa Milošem Paunovićem. Međutim, pjevačica je sada pronašla novu ljubav, i kako se spekuliše, u vezi je sa glumcem Petrom Stugarom.

Iako oni tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski, izvori tvrde da su ipak započeli emotivnu vezu.

Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpjeti veliki pritisak, ako izađe u javnost – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:

Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju – navodi izvor.


Navodi se još i da su Milica i Petar u vezi već tri mjeseca, te da će sigurno uskoro objelodaniti svoju romansu.

Izvor: Pink.rs