“Varala sam svog supruga sa njegovim kumom”

0
474

Varala sam svog supruga sa njegovim kumom. To je trajalo neke tri godine i onda sam odjednom ostala trudna, i to baš sa kumom.

Imam 44 godine i mnogo se plašim. Kumu nisam ništa rekla od trudnoći, samo sam mu rekla da bi bilo najbolje za oboje da prekinemo da se viđamo. Nije mi bilo nimalo lako, ali nekako smo upsjeli prekinuti u našim ‘prljavim’ igricama. Porodila sam se prije tri godine i sve je bilo u najboljem redu, niko nije mogao posumnjati da moj muž nije otac djeteta.

Međutim od prvog dana, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin je toliko mnogo ličio na kuma. Iste oči ista usta, iste crte lica, ma bukvalno sve. Opet ponavljam sve je bilo u redu. Ali ne lezi vraže. Prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv. Moja krv mu nije odgovarala pa su zatražili krv od oca. Ostala sam zatečena. Tada sam morala sve priznati kumu, i zbog čega sam i raskinula sa njim. Kada sam mu rekla da je sin njegov, vjerovali ili ne, zaplakao je od sreće.

U tom trenutku mi je priznao da je od njegovog rođenja sumnjao, ali se nikada nije usudio ništa pitati. Sredio je sve u bolnici, dao je krv i nekako su se stvari zataškale.

Da stvar bude interesantnija, ova krizna situacija koje je mogla biti kobna po naše živote nas je ponovo spojila, tako da smo nakon skoro 4 godine ponovo započeli naše tajno viđanje. Sada se osjećam bolje nego ikada, mada me po nekad bude sramota kada smo kum i ja u hotelu i radimo one stvari, a moj muž sjedi kući i pazi na našeg sina, ali to me sve jako brzo prođe.