UZELA JE TELEFON SA POPRAVKE, A ONO ŠTO JE RADNIK URADIO ZGROZILO JE SVE: Kad joj je stigla poruka s nepoznatog broja ZAPLAKALA JE OD MUKE!

0
483
Facebook

Kada mi se telefon pokvario, nisam ni slutila kakav će mi se pakao izdešavati.

Status mlade žene po imenu Glorija Fuentes ovih dana obilazi društvene mreže, a ona je željela da upozori sve koji telefon nose na popravku. Sama Glorija je, prije nego što je svoj telefon odnijela na servis, preduzela sve potrebne mere predostrožnosti – obrisala je sve bankovne podatke, izbrisala šifre za pristup društvenim mrežama, ali jedne stvari se nije sjetila i to je skupo platila.

Facebook/Screenshot
  • Molim vas, pročitajte ovo. Sinoć sam otišla u radnju kako bi mi popravili staklo na telefonu. Pomoć mi je pružio radnik po imenu Nik. Pre nego što sam krenula u radnju, obrisala sam sve važne stvari sa telefona, kao i aplikacije koje bi mogle da budu problematične. Također sam i bekapovala slike, ali sam zaboravila da ih obrišem jer sam bila u žurbi – piše Glorija.

Međutim, kaže, radnik po imenu Nik je dva puta pitao za lozinku koju mu je ona, ne razmišljajući, rekla ne sumnjajući da će je on zloupotrijebiti.

Tek je, kaže, stigla kući a stigla joj je poruka sa nepoznatog broja. Kada je otvorila – rasplakala se. Naime, stiglo joj je obavještenje da je taj dečko samom sebi poslao njenu golišavu sliku.

  • Taj dečko je pregledao sve moje slike na telefonu, uspio da nađe jednu jedinu moju go,lu sliku koju sam slala dečku, a na kojoj je bila moja lokacija i on sad ima moju adresu. Ne mogu da vam opišem koliko sam suza prolila zbog ovoga – piše ona.
Foto:Facebook

Nakon tog incidenta, otišla je u radnju i dečko je priznao da to jeste njegov broj i da jeste sebi slao njenu sliku.

  • Riješila sam da ga tužim, a ovo dijelim jer su Ajfoni veoma popularni, naročito među tinejdžerima. Šta ako se ovo desi nekoj djevojčici? – piše ona, a iz radnje su saopštili da je radnik dobio otkaz.