UPALA NA SVADBU bivšeg dečka U VJENČANICI I pred svima rekla samo jedno!

0
621

Stacey Owen (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najljepšem danu u životu, svom vjenčanja, kada je u sekundu pretrnula.

U dvoranu seoskog hotela gdje se slavilo uletjela je žena u vjenčanici i vikala: “Zaustavite vjenčanje, to je trebalo da budem ja”.

Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao plesati.

Stejsi je najprije pomislila da je to “luda” bivša djevojka njenog supruga, ali radilo se zapravo o komičarki Januar Riz koju je angažovala njena kuma Jackie Lewis.

Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smijeh, posebno mlada, kojoj se boja brzo vratila u lice.

Pet mjeseci sam pripremala tu zafrkanciju. Stejsi je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželjela da uradim nešto glupavo – rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša djevojka, prenosi 24sata.hr.

Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zločestih bivših djevojaka. Ali, tada su se svjetla upalila i vidjela sam joj lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stacey na kraju, kada je uspjela uhvatiti malo vazduha između dva napada smijeha, prenosi Daily Mail.