UDAJE SE DEA ĐURĐEVIĆ?! Voditeljica se oglasila i otkrila detalje! Svi gledaju u ovaj DETALJ na njenoj ruci

0
545

Popularna voditeljica napokon se vratila se na male ekrane.

Jedva sam čekala da se vratim, jedva sam čekala tu dozvolu ljekara da kažu: “Hajde, možeš bar jedan dan da radiš” i na tome smo dosta radili i na terapijama i na novom oporavku – rekla je Dea.

Deinom povratku nisu se samo obradovale kolege, već i gosti od kojih je dobila cvijeće, što uvek imponuje njenom izabraniku Mladenu Mijatoviću.

Deinom povratku nisu se samo obradovale kolege, već i gosti od kojih je dobila cveće, što uvek imponuje njenom izabraniku Mladenu Mijatoviću.

Nije on nikada ljubomoran kada mi neko šalje cveće, do bliskog kontakta je njemu sve u redu – izjavila je Dea.
U proteklom periodu brojni mediji preneli su infomraciju da je Dea u tajnosti izgovorila sudbonosno “da”. Voditeljka “Novog jutra” kaže da sebe vidi pored svoje jače polovine, ali da još uvek nije stala na ludi kamen.

Mi smo tako spontano ušli u sve… Da je ispalo fenomenalno. Sad mi je tek najbolji prijatelj na svetu, a tada smo bili sjajni prijatelji. Mi smo tako polako ušli u sve i izgleda da je to odličan recept. Mijatović se podmladio uz mene, to se trenira, vodi se zdrav život… Zdraviji život vodi od mene – rekla je Dea.

Zbog nezgode koju je doživjela, imala je nekoliko operacija. Dea ističe da je najbitnije vjerovati u dobro i u bolje sutra.

Ja sam to skoro rekla kada su me pitali: “Kako si znala da ćeš da preživiš?”, ja sam, bre, zaslužila da živim! Kada sam preživjla tu drugu operaciju, tada je bio strašan pritisak na pluća… Tada sam prestala da dišem, srce je negdje prestalo da radi. Ja kada sam se probudila rekli su: “Evo ga čudo!”, a ja sam im rekla: “Šta ste mislili, da neću da preživim? Šalite se sa mnom” – govori Dea.

Izvor: pink.rs