“U vezi sam sa oženjenim muškarcem…”

0
1318

U vezi sam sa oženjenim muškarcem… 19 godina je stariji od mene, ali meni to ne smeta i želim život provesti pored njega. Obećao mi je kada završim srednju školu da će da se razvede od sadašnje supruge i da će mene da oženi.

foto:Ilustracija

Imam 18 godina i to bi trebalo da se desi iduće godina. Nemate pojma kako sam sretna što se bliži taj dan. Kada smo se počeli viđati prije 3 godine bila sam nevina, ali iako sam imala samo nepunih 16 znala sam da je on onaj pravi. Bogat je, ali to mi vjerujte nije važno. U početku mi je svaki puta kada bi se viđali davao po 50, 100 eura, kupovao skupe poklone, ali nakon što smo oboje shvatili da je naša veza nešto više na njegov prijedlog odlučili smo da mi ne plaća, jer to što smo imali postala je iskrena i istinska ljubav.

Foto:Ilustracija

Znači nisam sponzoruša ako neko tako misli, jer već 2 godina nisam od njega uzela ni jedan euro, a viđamo se 2-3 puta sedmično. Hoću da kažem svim mladim djevojkama da odbace predrasude, djevojkama poput mene da ukoliko su zaljubljene u starijeg ili čak oženjenog muškarca da se ne ustručavaju, jer ljubav ne poznaje nikakve granice, a ja sam očit primjer toga. Više nego duplo je stariji od mene, ima djecu mojih godina, ali bez obzira na sve volimo se… BESKRAJNO SE VOLIMO