U CRIJEVIMA IMAMO ČAK 15 KG OTROVA! Umjesto doručka pojedite ovo, OČISTIT ĆETE SE U POTPUNOSTI!

0
299

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Za prosječnih 70 godina života naša crijeva prerade 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada.

Konzumiranje jedne do tri kašičice brašna od lanenog sjemena u stanju je u roku od tri nedelje potpuno očistiti debelo i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore.

Ovo omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena može apsorbirati i eliminirati toksine u organizmu i smanjiti visinu holesterola u krvi.

Ovaj lijek će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu i narušen metabolizam, piše portal aura.ba.

Umjesto doručka tri nedjelje konzumirajte ovu smjesu:

Prava nedjelja:. Jedna kašičica lanenog brašna pomješanog sa 100 mililitara kefira.

Druga nedjelja:. Dve kašičice lanenog brašna pomješanog sa 100 mililitara kefira.

Treća nedjelja: Tri kašičice lanenog brašna pomešanog sa 150 mililitara kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problem, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana. Najbolje je svako jutro svježa porcija. Obavezno pijte najmanje dvije litre vode dnevno.

Čišćenje crijeva ovim načinom možete obaviti jednom godišnje.

Izvor:Espreso