TVRDI DA NIJE IMALA OPERACIJE A IZGLEDA KAO ŽIVA BARBI LUTKA: “Sve na meni je prirodno!”

0
1086

Njen uzor je bila barbika, pa je riješila da to postane i sama

Marsela Iglesias, investitor za nekretnine, iz Los Anđelesa kaže da je njena “opsednutost” barbikama počela još u mladosti.

Kaže da joj se oduvijek dopadalo kako lutka izgleda, pa je poželjela da izgleda jednako glamurozno.”Radovala sam se svakoj novoj barbiki koju sam dobijala na poklon”.

Nakon razvijanja oblina, Marsela kaže da je počela da mijenja svoj stil i krade od majke visoke potpetice, u pokušaju da postane “živa lutka”

Njena figura u obliku pješčanog sata izazvala je mnoge komentare u kojma je optužuju da je plastična i da se podvrgla mnogim operacijama. Međutim, ona negira sve navode i tvrdi da nikad nije posjetila plastičnog hirurga.

“Podizanje zadnjice, malo botoksa i filera za usne, to je sve od intervencija koje sma izvršila, a ostalo su sočiva, perike, šminka i garderoba koja asocira na barbiku”.

“Oduvijek sam voljela kako ta lutka i zgleda, ali jedini problem je bio u tome što moja majka nikada nije željela da mi je kupi. Sjećam se da sam gledala drugu djecu kako se igraju”

“Kako je vrijeme prolazilo postala sam opsjednuta barbikama, jer je svaka izgledala savršeno”.

Kada mi se tijelo razvilo, odlučila sam da ću uraditi sve kako bih postala što sličnija barbiki. Sa 14 godina se prvi put ofarbala u plavo. Kasnije se preselila u Ameriku gde se udala i dobila dijete.

“Nisam potpuno zadovoljna svojom transformacijom. Želim veće grudi, ali se plašim odlaska pod nož. Za sad ta ideja stoji po strani”.

Život u Holivudu mi pruža mogućnost da nabavim dosta garderobe koja mi pomaže u postizanju savršenog izgleda.

“Mnogo ljudi me optužuje da izgledam lažno, ali ko me poznajete lično, zna da je moja ljepota prirodna i da izgled postižem pomoću šminke, ali to ne znači da sam plastična osoba”.

“Voljela bih da se moj suprug više liči na kena”

Marsela još dodala: “Želim da ohrabrim sve muškarce i žene širom svijeta da slijede svoje snove i postignu izgled kakav žele, ali uvijek kažem da bi operaciju trebalo smatrati posljednjom opcijom”.

Fenserka.com