“Trenutno radim u jednoj velikoj firmi, a moj je gazda jako bogat čovjek”

0
435

Međutim uprkos tome ja radim za jako mizernu platu od koje jedva da preživljavam.

On je za razliku od mnogih bogataša porodičan čovjek tako da provjereno znam da nikada nije švrljao niti prevario svoju suprugu. Iz tog razloga sam mu juče podmetnula pilulu. Znala sam mu raspored unaprijed i to da nema nikakvih sastanaka.

Foto:Printscreen

Nakon jedno pola sata sam ušla kod njega u kancelariju. Bila sam oskudno odjevena, kratka suknjica, raskopčani dekolte i bez donjeg veša. Znala sam da neće moći odoliti pogotovo nakon dejstva tablete. Tako je i bilo, a ja sam sve snimila sa ranije pripremljenim i namještenim kamericama. Poslije toga mi se izvinio rekvši da ne zna šta ga je snašlo.

Ja sam mu tada pokazala snimak naše akcije i da nema nikakve potrebe da se izvinjava meni, nego da svoje izgovore sačucva za svoku suprugu, djecu i unučiće. Nije mogao da vjeruje šta se upravo desilo, i onda mi je ponudio povišicu od 10% u zamjenu za snimak. Samo sam se nasmijala i rekla mu da ću razmisliti.

Svojevoljno sam uzela nekoliko slobodnih dana i pustila sam ga da se “kiseli” do ponedjeljka, kada će saznati moje prave zahtjeve. Mislim da će se matori škrtac prilično iznenaditi. Kako da kažem da ću pristati na 10&, ali 10% prošlogodišnjih prihoda firme.

Beautiful woman

Vidjet ćemo šta mu je u životu bitnije, porodica, časti i povjerenje ili novac. Baš me interesuje šta će izabrati u ponedjeljak kada se pojavim na poslu.