TOP 5 NAJVJERNIJIH ŽENA PO ZODIJAKU: One su supruge za primjer!

0
512

Njihova vjernost i riješenost da istraju u braku, zadivljuje okolinu

Lav 7/10

Lavovi vole i cijene sebe. I to može nekoga da iznervira, ali to je razlog da se ne trošite na sitnice. Žena rođena u znaku Lava zahtjeva sve najbolje i to u jednom muškarcu. Ali ako se pokaže da je njen muškarac podbacio, ona neće izdržati dugo, već će odmah krenuti u potragu za novim ljubavnikom.

Rak 7/10

Ljudi rođeni u znaku Raka se ne mijenjaju i ne vole da mijenjaju ništa oko sebe. Ako je muž i prevari, žena Rak neće tražiti razvod, već će tražiti način da spase brak. Izdaće i prevariti muža samo iz krajnjeg očajanja ili velike potrebe da mu se osvete. Drugog partnera biraju dugo i pomno.

Vodolija 8/10

Vodolija će flertovati rado i često, ali prevariti neće nikad. Vodolije obožavaju provod, druženje i to će uvijek prihvatiti kao ponudu. Poslije svađe sa mužem, rado će otići u bar sa društvom da zaborave na sve. Međutim, muža varaju samo u krajnjoj nuždi.

Bik 10/10

Bik je sačinjen od čistog principa. Žene u znaku Bika nikad neće izdati supruga. Međutim, njihov suprug i ne pomišlja da ih prevari jer zna da mu žena Bik to nikad ne bi oprostila.

Djevica 10/10

Isto kao žene rođene u znaku Bika, tako i žene rođene u znaku Djevice nikad ne bi prevarile supruga ali zbog emocija, ne zbog razuma. Vjernost ove žene zasniva se na tome da toliko voli svog muža da ne gleda nikog oko sebe. Njihovi supružnici ih mahom razumiju i takođe ih nikad ne varaju.

Fenserka.com/Stil.kurir.rs