TAJNA ČUVANA VIŠE OD 30 GODINA: Lepoj Breni Baba Vanga predvidjela otmicu sina, ali to nije sve!

0
811

Lepa Brena je prije više do 30 godina posjetila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliju Dimitrovu, poznatiju kao Baba Vanga, koja joj je predvidjela budućnost.

O tome je pjevačica često govorila, ali je ipak izostavila jedan detalj, za nju izgleda vrlo bolan.

Foto:Printscreen

– Radi se o otmici njenog sina Stefana. Prema informacijama od Breninih bliskih prijatelja, Vanga je još tada predvidjela da će pjevačicin nasljednik biti kidnapovan i savjetovala joj šta treba da radi, ali… Proročicine riječi Brena je shvatila tek kad se otmica već dogodila. – Vanga je Breni rekla da će imati samo mušku djecu, što ju je malo i razočaralo, ali i da će se dosta namučiti s jednim sinom. Naravno, ona je tada bila djevojka i sve joj je to bilo čudno. Pred sam polazak, kada je već bila na vratima, Breni je Vanga rekla da obavezno mora da počne da pali svijeće Svetom Stefanu! Ona se ukopala i pitala je proročicu zašto to treba da radi, ali joj je ona odgovorila: „Nema veze, vidim da nećeš to raditi. Ali kad se to bude desilo, onda ćeš se sjetiti mojih riječi i počećeš da pališ svijeće Svetom Stefanu.“ I tu se završila Brenina posjeta Baba Vangi.

Od momenta kada je Stefan Živojinović spašen iz ruku otmičara, objašnjava izvor, Brena stalno odlazi u jedan manastir, gdje radi upravo ono što joj je savjetovala vidovnjakinja.

– Kad je Stefan otet, sjetila se Vanginih riječi. Nakon što se sve srećno završilo, odmah je otišla i upalila svijeću Svetom Stefanu, jer je bila uvjerena da je on spasio njenog sina. I sad vrlo često posjeti taj manastir, upali svijeće, da dobrovoljni prilog. Brena ne voli o tome javno da priča, boli je mnogo ta tema. Naravno da ona nije mogla ništa da promijeni, da spreči otmicu djeteta, čak joj je i Vanga rekla da će morati to da se desi. Meni je Brena ovaj detalj ispričala tek prije dvije godine i bio sam zapanjen kada sam to čuo od nje lično – kaže sagovornik.

Printscreen Instagram

Jednom prilikom Brena je rekla šta joj je još predvidjela čuvena proročica:

– Dva puta sam bila kod Baba Vange. Rekla je da ću se udati za čovjeka koji nosi bijelu uniformu. Nije mi padao na pamet teniser, mislila sam da će to biti doktor ili pekar. Ma, sve mi je to djelovalo neozbiljno jer u to vrijeme nisam razmišljala o udaji. Rekla mi je da ću posjedovati veliku kuću u kojoj će biti mnogo muzičara i pjevača i da ću s njima da radim. Već sam provela dosta vremena sa Slatkim grehom, samo mi je još trebalo da do kraja života budem okružena muškarcima. A Baba Vanga je zapravo tada govorila o „Grandu“.

Izvor: espresstabloid.ba