SVI GLEDAJU U OVU FOTOGRAFIJU I NE MOGU DA VJERUJU DA JE TO ON: Bez tetovaža i šminke, NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI!

0
414

Jedna od najneobičnijih zvijezda u našem regionu, a koja je u svakom slučaju ujedno i jedna od najaktuelnijih ličnosti koja privlači pažnju gdje god da se pojavi jeste Božo Vrećo, za koga se svi slažu da je u svakom slučaju pjevač anđeoskog glasa, koji je isto tako svima poznat i kao umjetnik jedinstvenog imidža, koji je po mišljenju većine ljudi u našem regionu ujedno i izuzetno ekscentričan.

Ono oko čega se svi slažu jeste da Božo Vrećo pokušava da istovremeno istakne i svoju ženstvenu, ali i svoju muževnu stranu, a to je nešto po čemu je postao prepoznatljiv u našem regionu. Ovih dana je i on odlučio da izađe na povorku ponosa koja se održavala na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine, a koja je predstavljala događaj o kojem su svi pričali danima.

Ipak, na početku svoje karijere je Božo izgledo dosta drugačije nego što ga sada pamtite, te je velika vjerovatnoća da ga prije ne biste ni prepoznali u ovom izdanju. Nije uvijek bio tako ekstravagantan sa haljinama i štiklama, zbog čega ga često porede sa eurovizijskom pobjednicom iz Austrije, Končitom.

Svoj scenski izraz je gradio postepeno, a u našem današnjem članku vam donosimo kako je to on izgledao prije nekoliko godina. Rado bismo čuli i vaše mišljenje kada je u pitanju njegov stari outfit i imidž, pa nam pišite u komentarima da li vam se više dopadao prije ili jedinstven kao što je sada.
Izvor: magazindan.info