SVI GLEDAJU U OVAJ NEVJEROVATNI DETALJ na Cecinoj nevjesti I čude se kako to nismo uočili odmah!

0
717

Ako malo bolje pogledate uočiti ćete sličnosti:


Cecina snajka na vjenčanju imala identičnu frizuru i ukras kao Kim Kardašijan


Obožavatelji porodice Ražnatović uvidjeli su da je Bogdana na vjenčanju imala istu frizuru i veo kao Kim Kardašijan 2011. godine


Snajka Cece Ražnatović Bogdana Ražnatović (24) nosila je na svadbi isti veo kao i najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan (39), na svom vjenčanju za svog drugog muža košarkaša Krisa Hemfrisa (34).

Obožavatelji porodice Ražnatović primjetili su da je Veljkova supruga na vjenčanju ličila na rijaliti zvijezdu koja se 2011. godine udala za drugog supruga košarkaša Krisa Hamfrisa.

Mnogi su rekli da je kopirala pogrešnu osobu i da je to veliki peh za njihov braj jer se brak u koji je ušla Kim u ovom izdanju okončao vrlo brzo. Zato se plaše da se isto može desiti i Ražnjatovićima.

Oni su zapazili da dvije ljepotice imaju sličnu frizuru, veo, ali i ukras u kosi.Baš liči na Kim sa svadbe. Nadam se da će Veljku i Bogdani brak potrajati duže nego Kim – glasio je komentar na Instagramu, jer je drugi brak Kim Kardašijan potrajao samo 72 dana. Ubrzo nakon toga, Kim je upoznala sadašnjeg supruga Kanje Vesta (42) s kojim je i dan danas u braku i ima četvoro djece.

Bokser Veljko Ražnatović (23) i nekadašnja košarkašica Bogdana vjenčali su se u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, a zatim su napravili gala slavlje u hotelu “Hajat” kojem je prisustvovalo više od pola estrade.

(Telegraf.rs)