SUPRUGU ŽELJKA JOKSIMOVIĆA ZNATE KAO DOTJERANU I ELGANTNU , ali nije uvijek tako izgledala: OVO JE FOTOGRAFIJA SA POČETKA NJENE KARIJERE ! (FOTO)

0
394

Danas je uvijek sređena i našminkana. Ovako je Jovana Joksimović izgledala na razgovoru za posao…

Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica. Ima dosta podrške od gledalaca zbog pristupa prema gostima, ali i temama koje se obrađuju.

Svi će se složiti i da je ona veoma lijepa, uvijek sređena. Njen stil se razlikuje od onoga kojeg je imala kada je došla na prvi intervju. Tada je imala samo 19 godina, nije nosila istu šminku, a i odjeća je drugačija. Pogledajte kako je izgledala u tom izdanju:

Kako vam se čini? Da li vam se puno razlikuje? Ipak je prošlo 17 godina i ne može se očekivati da će ostati ista. Neki su se smijali na ovu njenu sliku, ali ona se sigurno u tom periodu nije razlikovala po izgledu od ostalih djevojaka njenih godina.

Tada je bio popularan ovakav stil. Danas je to već drugačije. Kako god, Jovana je zaista lijepa i kako se može primjetiti, korektno vodi emisije.

Dok neki voditelji pokazuju očitu subjektivnost prema gostima, ona je objektivna i trudi se biti profesionalna. Da li ste možda pratili neke njene emisije?
Izvor: interneprovale.com