SUD DONIO KONAČNU ODLUKU: Evo kome je pripalo STARATELJSTVO nakon razvoda Nataše Bekvalac i Luke Lazukić!

0
502

Da li je ovo adekvatna cena alimentacije za jednog IT stručnjaka?

Nataša Bekvalac se izborila za starateljstvo nad dvogodišnjom kćerkom Katjom, koju je rodila u braku sa Lukom Lazukićem. Nakon što je sada već bivšeg supruga prijavila za porodično nasilje, on je njihovu kćerku viđao pod određenim uslovima, a onda je uslijedila bitka za starateljstvo.

Sud je krajem godine donio odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima. Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mjesečno 12.000 dinara – kaže izvor blizak pjevačici.

Printscreen

Nataši je samo bilo važno da dobije starateljsvo kako bi mogla da odlučuje o daljem podizanju djeteta i školi koju će pohađati. Odlučila je da sav novac koji Luka isplati ona stavlja na štednu knjižicu.

Luka će nastaviti da dijete viđa u strogo kontrolisanim uslovima dok se ne okonča proces za porodično nasilje koji je u toku, a tek nakon toga on će moći da viđa ćerku u normalnim uslovima.
Izvor: espreso.rs