STILSKI SAVJETI NAJVEĆIH MODNIH STRUČNJAKA: Zahvaljujući njima svaki autfit će izgledati perfektno! (FOTO)

0
632

Ovo je sezona u kojoj je poželjno eksperimentisati sa stajlinzima

Svjetski poznati dizajneri su otkrili nekoliko stilkih caka uz pomoć kojih će svaka odevna kombinacija dobiti zanimljivu notu. Ako želite da budete u trendu, ova pravila pratite:

Majica preko rolke

Još uvijek ne morate da odložite ljetnje majice, jer su one dobile svoje mjesto i u jesenjoj sezoni. Ukoliko je obučete preko rolke, dobićete vrlo interesantan stajling.

Iskoristite ljetnju garderobu maksimalno

Ni haljine još uvijek ne moraju da napuste garderobere. Rolka ispod ljetnje lepršave haljine će kreirati vrlo upečatljiv autfit. Ovom trendu nisu odoljele ni najveće zvijezde.

Bermude i duboke čizme

Mnogim damama se ovaj trend dopao.

Spoj nespojivog

Da kombinovanje romantičnih komada i onih malo “opasnijih” može dobro da izgleda dokaz je ovaj stajling. Haljina u boho stilu savršeno izgleda u kombinaciji sa bajkerskim čizmama.

Sandale i čarape

Ova kombinacija je izazvala podjeljena mišljenja. Ovo je kombinacija koju ćete ili voljeti ili vam neće biti ni malo privlačna, ali jedno se ne može osporiti, djeluje jako zanimljivo i neobično. Ovako obučeni, pažnju ćete svakako privući.

Džemper preko haljine

Ukoliko vam je dosadila haljina koju imate, samo nabacite preko nje predimenzioniran džemper i rezultat je intetresantan stajling.

Zašto su svi sinoć gledali u Mariju Šarapovu: Da li biste dali svoj novac za ovako nešto?

Puf rukavi

Bluze sa predimenzioniranim ramenima su jako popularne ove sezone. Stručnjaci kažu da će odlično izgledati u kombinaciji sa širokim farmerkama ili ukoliko je obučete ispod haljine.

Fotografije:Instagram

Fenserka.com/Stil.kurir.rs