SRPSKU PJEVAČICU MUŽ VARAO SA PRIJATELJICOM! Saznala tek kad su dobili bebu! A onda je nastao HAOS!

0
838

Pjevačicu Gocu Božinovsku pokojni suprug Zoran Šijan prevario je sa prvom komšinicom, sa kojom je dobio i vanbračnog sina, a Goca je o svemu tome progovorila javno.

Ta žena mi je uništila porodicu, cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je pjevačica jednom prilikom.

Goca i Gorana su, kako se navodi, bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog Gorane, prenosi “Alo”.

Pjevačica se zatim sa sinom i ćerkom preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila sina, koji je rođen samo tri nedelje prije očevog stradanja..