SRPKINJA JE MAJKA TROJE DJECE A NA CRVENI TEPIH SA OGROMNIM ŠLICEM: U trudnoći dobila 25 kilograma a sad je PREZGODNA, JE LI OVO MOGUĆE?!

0
1144
Foto:RAS Srbija

Važi za jednu od najzgodnijih dama kod nas, a takođe, malo ko bi povjerovao da se u prvoj trudnoći ugojila 22 kilograma, u drugoj 23, a u trećoj trudnoći oko 25 kilograma. Balerina Katarina Gromilić zajedno sa suprugom, koreografom Milanom Gromilićem se pojavila na jednom događaju u Beogradu i mnoge ostavila bez daha.

Naime, uprkos tome što vježba i zdravo se hrani, Katarina je još jednom uspela da oduševi figurom, a za crveni tepih je odabrala crnu toaletu, koja je imala dubok šlic.

Upravo šlic otkrio je fotografima balerinine zategnute noge u koje su apsolutno svi gledali dok je pridržavala haljinu kako bi se sa Milanom popela do sale.

Katarina Gromilić u braku sa Milanom Gromilićem ima troje djece, a kada je ljud pogledaju, malo ko bi i pomislio da je balerina nekada vodila bitku sa kilogramima.

Foto:RAS Srbija

U razgovoru za “Ženu” otkrila je da se u prvoj trudnoći ugojila 22 kilograma, u drugoj 23, a u trećoj trudnoći oko 25 kilograma, te da se zbog toga nije smatrala fit trudnicom, jer se one prema pravilima ugoje od 12 do 15 kilograma.

  • Poslije prve trudnoće, samo 20 dana nakon rođenja bebe, bila sam na sceni i niko nije ni primijetio da sam se porodila. Ubrzo smo Milan i ja dobili i drugu bebu. Kada imate novorođenče i bebu od godinu i po dana, nemate vremena da mislite o izgledu, a nemate baš mnogo vremena ni da jedete – rekla je svojevremeno Katarina.
Foto;Instagram

Mama Lare, Hane i Maše još uvijek veoma naporno vježba kako bi održala figuru, a kardio balet njen je izbor.

Fenserka.com/Blic.rs