Soraja nije mogla DA SAKRIJE STOMAČIĆ! Straleta se udebljala a evo šta je razlog

0
1769

Iako su mnogi primijetili kako su g…i starlete Soraje Vučelić veće, ona nam je ispričala kako to nije zbog zahvata, nego zbog nove linije i napornih treninga…


Ovoga ljeta posjetila je sva mondena europska ljetovališta, kupala se u Saint Tropezu, šopingirala po Monaku, partijala po Ibizi, a protekli vikend provela je u Njemačkoj.
Skoknula sam tamo zbog partyja povodom Noći vještica. a i da posjetim neke prijateljice koje tamo žive. Maskirala sam se u vješticu, bit ću ono što jesam, ponekad – priča nam kroz smijeh bujna Soraja.


Kako nam je rekla, uživa u privatnosti, smanjila je broj g….šavih fotografija na Instagramu i lijepo joj je što je uzela pauzu od javnog života. Tek tu i tamo, sebi za dušu, objavi poneki selfie koji “zapali” društvene mreže. Posljednja objava, na kojoj pozira u oskudnoj oblekici, izazvala je i lavinu komentara. Nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala g..di, što je spremno demantirala.


Ma taman posla! Nisam opet povećala g…i. Već dulje nisam nosila korzet pa možda i zato izgledaju veće – ponudila je prvo objašnjenje za nabujale g…, a onda odmah i drugo:
A može biti i da sam se malo popravila. Dobila sam tri, četiri kilograma, pa zato izgledam bujnije. Bila sam baš jako mršava, imala sam trojku, možda i četvorku. Sad ne znam kolike su mi točno. Mislim da je ipak petica u pitanju – govori nam Soraja, koja nema baš najbolje mišljenje o g…cima.

Ne kupujem ih po broju i ne nosim gr….ake. Pogotovo one s košaricom, ne trebaju mi veće . Zadovoljna sam ovima koje imam i samo sam ih jednom otišla povećati – rekla nam je Soraja. A iako nam dolazi zima, što znači i puno više pokrivenosti i slojeva odjeće, to ovu gospodičnu neće spriječiti da novo godišnje doba dočeka spremna.

Počela sam trenirati. Bila sam baš jako mršava jer mi se sviđao taj look, ali sad su mi ljepše obline. Nemam trenera, sve vježbe radim sama. Obline su ponovno u modi, barem po meni – rekla nam je Soraja.

Ma ne gnjave me, čak mi i odgovara to. Teško mi je izdvojiti najoriginalniji ulet, vjerute mi, bilo ih je mnogo – priča nam kroz smijeh ova starleta, koju smo upitali i za ljubavni život. Već se dugo šuška kako bujna dama ljubi sina ruskog milijardera, što nije potvrdila, ali ni demantirala.


Godinu dana sam sretno zaljubljena. Kod muškaraca volim zelene oči, ali prije svega mi je bitno njegovo ponašanje. Mora biti empatičan, mora biti topao i mora biti karizmatičan. I smiren. Sve sam to našla u ljubavi, možda i više – dodaje Soraja, koju smo upitali i za brak: – Ha, ha, ha. Svi ćemo se nekad udati…
Izvor: 24sata.hr