SORAJA JE U SVAĐI SA STANIJOM : Godinama ne pričaju, DOŠLE SU I DO SUDA gdje je jedna od njih platila kaznu, ali javne prozivke i provokacije nikada nisu prestale

0
409

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić najpopularnije su starlete na ovim prostorima. Obje imaju armije obožavalaca, ali interesantno je to da njih dvije nisu u dobrim odnosima.


Sve je počelo 2014. godine kada je Soraja domaćim medijima ispričala da je Stanija, navodno, o. zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u toaletu . Stanija je zgrožena ovom pričom presavila tabak i tužila Soraju, koja je pred suđenje uvjeravala medije da ima dokaze protiv Stanije.

instagram

– Zahtijevaću da suđenje bude javno kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svjedok, a ne kao Stanijin. Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posjedujem dokaze – rekla je Soraja Vučelić 2014. godine.

instagram

Međutim, dvije godine kasnije sudski postupak je okončan u Stanijinu korist, a po presudi Soraja je bila dužna da isplati Staniji oko 2500 KM povredu časti i ugleda, ali i sudske troškove, kako se navodilo u medijima tada.

instagram

Ova priča ponovo je “oživjela” dok je Stanija Dobrojević prošle godine učestvovala u rijalitiju “Zadruga 2”. Zadrugari su optužili Staniju za istu stvar kao i Soraja, te je ona tražila od svog PR tima da javno objavi presudu u vezi sa sudskim sporom sa Sorajom kako bi dokazala da je ta priča izmišljena.

Nakon toga se Soraja oglasila i ponizila Dobrojevićevu.

Foto:Instagram

-Kupila sam novog ljubimca, koji je mini-prase. Doskoro nisam znala kako da ga nazovem, pa sam naprasno dobila ideju. Novinari su me zvali da me pitaju nešto vezano za moj spor i suđenje sa Stanijom Dobrojević, te sam otud došla na jednu od mogućih ideja kako da mi se zove novi kućni ljubimac – izjavila je Soraja prošle godine, piše pulsonline.rs