ŠOK DIJETA! SMRŠALA JE PREKO 2O KILOGRAMA ZA MJESEC DANA: Izbacila je samo OVE NAMIRNICE i sad izgleda kao MILION DOLARA!

0
835

Margareta iz Rijeke je 39-godišnja primalja koja je nedavno postala vrlo atraktivna osoba, a tomu je tako zbog iznenađujuće metamorfoze – smršavila je 20 kg u mjesec dana

To može biti začuđujuće jer nije promijenila svoj način života, ne vježba a u slobodno vrijeme gricka kolačiće ispred televizije. Gospođa Margareta je odlučila posvetiti više pažnje svojem izgledu i napraviti neke korake u borbi protiv neželjenih kilograma.

Što ju je na to nagnalo?

Mučna svakodnevnica

– Bilo mi je dosta moje rastuće pretilosti. Hodanje po stepenicama bilo je sve teže. Nisam bila u stanju potrčati na autobus. Često sam dolazila na posao cijela mokra od znoja i vrlo umorna – prisjeća se sa žaljenjem Margareta – Ali najgora je bila usamljenost… Jako mi se svidio jedan doktor na odjelu ali kad bih u takvom stanju došla do bolnice i ne bih mogla ući u kutu, nisam kod njega imala šanse… U prethodnom mjesecu gospođa Margareta je sebi rekla DOSTA! Odlučila je pobrinuti se za svoje tijelo i zdravlje. Probala je uvesti u svakodnevni raspored malo vježbanja i redovite obroke. Zbog medicinske edukacije odlučila je početi provoditi osnovna testiranja.

Šokantni rezultati

– Znala sam da se ne može samo tako prijeći na gladovanje. Htjela sam to napraviti kako treba i zato sam počela od posjete liječniku. Pokazalo se da me je moj kolesterol skoro stavio u grob. Bio je definitivno previsok -245mg/dl dok bi, prema preporuci Kardiološkog Društva, morao iznositi 190 mg/dl

. – Nisam si mogla niti zamisliti prelazak na dijetu ili vježbanje u teretani. Ja jednostavno ne volim vježbati, ali zato volim slatko i kako da smršavim? – govori Margareta.
– Probala sam eliminirati iz dijete sve proizvode koji debljaju i nešto se više kretati ali usprkos neispunjenim žudnjama i lošem stanju zdravlja, nisam se uspjela pobrinuti za sebe. Promjene koje sam uvela bile su neznatne a rezultati nepostojeći. To ne može razumijeti onaj tko nije probao smršaviti.

Ukratko

Odlučna Margareta počela je tražiti alternativne metode. Utrljavala je masti, izvodila je višesatne masaže, čak je i kupila donje rublje koje je trebalo sagorijevati masti, nažalost nije pomagalo… – Kada sam već odustala i grickala omiljene kolačiće, naišla sam na program u kojem je određeni profesor priča o o najnovijoj metodi mršvljenja. Predstavljao je istraživanja u kojima je bilo jasno da djeluje brzo, učinkovito i ne šteti zdravlju – priča uzbuđena
– Vidjela sam da je to moja zadnja šansa. Iznenađujuće djelovanje Tijekom mjeseca joj je težina pala za 20 kg. – Ta je metoda promijenila moj život. Masnoća s trbuha i nogu je nestajala. Koža na cijelom tijelu postala je čvrsta. Iz dana u dan sam primjećivala da mi stara odjeća polako postaje prevelika. Cijelo vrijeme mi je teško u to povjerovati ali uistinu se tako dogodilo! – tvrdi s entuzijazmom

Foto:PR


– Osjećam se mnogo bolje, imam puno pozitivne energije i dogovaram se za izlazak s atraktivnim doktorom. Ta metoda je idealno rješenje za svakog tko želi uživati u atraktivnom izgledu i vitkoj figuri. Nedostatak kretanja i nepravilna prehrana ovdje nemaju nikakav značaj. To je način od kojeg će svatko smršaviti, neovisno od dobi, od količine nepotrebnih kilograma i zdravstvenih problema. Omogućit će Vam ne samo da se riješite viška kilograma nego i zdravstvenih problema čiji je uzrok.