SOFIJA MILOŠEVIĆ PROGANJA FUDBALERA: On ne želi ni da čuje za nju, ALI MANEKENKA IMA TRIK KOJEM NEĆE MOĆI DA ODOLI

0
553

Poslije tri mjeseca zabavljanja, fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odučili su da stave tačku na romansu, ali atraktivna plavuša ne odustaje od poznatog sportiste.


Njihova ljubav planula je početkom jula u Crnoj Gori, a svim silama su se trudili da javnost za ovu ljetnju romansu ne sazna. Međutim, zajednička putovanja, ali i njegovi dolasci u Beograd razotkrili su ih, a kao kruna potvrde da su u vezi bio je paparaco iz Madrida. I dok je sve krenulo da se razvija idilično u vezi Luke i Sofije, poznati fudbaler je zbog obaveza odlučio da stavi tačku na ovu ljubav.

– Sofija je često dolazila kod njega u Madrid, ali i on kod nje u stan u centru grada. Pokušavali su da održe vezu, međutim, nije uspjelo. S obzirom na to da je vrlo mlad i da je posvećen karijeri, Luka je želio da se na jedan miran i dostojanstven način raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Sofija ipak nije mogla da podnese što nisu zajedno, pa mu je slala poruke da se ponovo vide kada dođe u Beograd i porazgovaraju o njihovoj budućnosti. Iako je mlađi od Sofije, njoj se dopala Lukina staloženost, ali i to što ju je tretirao kao kraljicu dok su bili zajedno – kaže izvor upućen u cijelu priču i dodaje:

– On i dalje osjeća nešto prema Sofiji. Svako ko ih prati na Instagramu može da vidi da jedno drugom i dalje lajkuju fotografije. Da li će Sofija uspjeti da ubijedi Luku da nastave da se viđaju i dalje, za sada niko sa sigurnošću ne može od nas prijatelja to da potvrdi. Sofija se u međuvremenu zbližila sa Lukinom sestrom Milijanom koja živi u Beogradu, gdje studira. One su se nekoliko puta vidjele i ćaskale o Luki. Sofija je često dolazila u Madrid, a kada je Luka bio slobodan, često su putovali. On ju je obasipao poklonima, ali i džentlmenskim manirima po kojima je poznat.

Inače, Sofija je ranije pričala sa puno emocija o popularnom fudbaleru mlađe generacije.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – djetinju iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala – rekla je ranije Sofija. Budući da je fudbaler u februaru ove godine dobio sina sa nekadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević, a da je priroda njihovog odnosa za javnost bila misterija, mnogi su osudili Sofiju kada je uplovila u vezu sa Jovićem.

– Optužili su me da sam mu rasturila brak iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo sretni zajedno – navela je manekenka, piše blic.rs.