SMRŠAJTE UZ POMOĆ DVIJE KAŠIKE SIRUPA DNEVNO: Pijte svaki dan, i sav višak otići će bespovratno!

0
537

Beskonačna borba sa masnim naslagama oko struka veoma zamara. Pokušajte napraviti ovaj sirup za smanjenja apetita, i sigurno ćete primjetiti promjene na svom tijelu, piše uspesnazena.com.

eliksir

Veliki broj žena je smanjio obim struka za vrlo kratko vrijeme zahvaljujući ovom receptu. Naravno, uz podršku umjerenog vježbanja.

Ovaj sirup za sagorijevanje masnih naslaga eliminiše višak vode iz organizma, i spaljuje masti, poboljšava funkciju mozga, memoriju, sluh i vid. Svi sastojci su prirodni i veoma korisni za organizam.

Za pripremu ovog sirupa biće potrebno:

– 130 gr korena hrena
– 3 organska limuna
– 3 supene kašike meda
– 2 kafene kašike cimeta
– manji (oko 3 cm) koren đumbira.

Priprema

– Đumbir i hren isitnite u blenderu.
– Operite limun, isjecite ga na komade i izvadite koštice. Ubacite u smjesu i u blenderu sve dobro sjedinite.
– U smjesu dodajte med i cimet, i dobro promiješajte.
– Smjesu preručite u staklenu teglu i čuvajte dobro zatvorenu u frižideru.

♦ Uzimajte smjes tokom mjeseca po kafenu kašiku prije obroka, 2 puta dnevno.

Efekat je sjajan. Smanjuje se apetit, želja za slatkim, dobijate puno energije i elana – hren i đumbir u kombinaciji sa medom i limunom stimulišu cijeli organizam.

Svakako, kao i mnoge prirodne preparate, ovu kombinaciju sastojaka treba konzumirati pažljivo, ukoliko imate neko ozbiljnije oboljenje. Hren može da smeta osobama koje imaju problem sa želucem (čir, gastritis).

U ovom slučaju posavjetujte se sa ljekarom koji je upoznat sa vašim zdravstvenim stanjem, pa tek, eventualno, počnete sa njegovim korišćenjem.