SLOBA RADANOVIĆ PRIŠAO FILIPU NA SAHRANI! Nastao potpuni haos, KIJA GA IPAK PREVARILA S NJIM!

0
451

Navodni se*s između Kristine Kockar i Filipa Đukića mjesecima je bio glavna tema u prvoj sezoni rijaliti “Zadruga”, a sada je Đukić konačno otkrio detalje tog odnosa.

Naime, Filip je u svađi sa Lepim Mićom potvrdio spekulacije da je imao se*s s Kijom, ali je i otkrio da je sve detalje njihovog odnosa znao Kijin suprug Sloba Radanović.

Lepi Mića je u jednom trenutku napao Filipa da laže i da često mijenja priču.

Prvo ste pričali da niste imali se*s i da ste 38 minuta prali veš u toaletu, a onda si rekao da je se*sa ipak bilo. Ti lažeš, čovječe – rekao je Mića, a Filip nije htio da mu prešuti.

Filip Đukić

-Ne lažem, jer smo spavali. Lagao sam u prvoj sezoni “Zadruge” da bih zaštitio Kiju. Ti me sada nazivaš lažovom, a znaš da nije tako – pričao je Filip.

-Čovječe, ti si bio najbolji Slobin drug u rijalitiju, a tvrdiš da si mu je*ao ženu. To mu je bila žena, shvati! Kakav si ti to čovjek?! – Kazao je Mića.

Foto:Instagram

Sloba je rekao da ga ne zanima Kija, ona je rekla da je ne zanima Sloba i kraj. Znao je šta se desilo između nas, a ništa mi nije rekao – priznao je Filip.

K

-Poenta je da je Sloba pika i da nije smio ništa da ti kaže. Ćutao je kao pika, ti si mu bio najbolji drug, a ti si najgori čovjek na svijetu! – govorio je Mića.

A što on mene nije otjerao u ku*ac? Riječ mi nije rekao. Poslije sahrane Kijinog oca mi je prišao i rekao da mu je ona priznala sve. Kija se promijenila na kraju i zbog toga sam promijenio mišljenje o njoj – rekao je Filip na kraju.

Izvor:SD