SLOBA KRENUO SA BIVŠOM SUPRUGOM KIJOM NA PUTOVANJE, a onda se desilo NEŠTO NEPREDVIĐENO i pjevač je ostalo u Srbiji!

0
499
Foto:Printscreen

Po napuštanju rijalitija “Zadruga”, Sloba Radanović je postao jedan od najtraženijih pjevača, a u novogodišnjoj večeri će čak pjevati rame uz rame sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.


Svima je poznato da je njegov put do zvijezda bio trnovit i dug, pa mu tako učešća u “Pinkovim zvezdama” i “Zvezdama Granda” nisu pomogla da dobije mjesto koje zaslužuje na estradi. Ipak, rijaliti je učinio svoje, te su svi zapamtili ime mladog pjevača.

Sa druge strane, u posljednjem intervjuu, Sloba je otkrio da njegov prvi posao nije imao veze sa muzikom.

Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbjeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo… Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najljepše se osjećam kod kuće – ispričao je Radanović u “Premijeri”, a potom se osvrnuo na činjenicu da nije otišao na američku turneju sa bivšom suprugom Kijom Kockar, kako je bilo planirano.

Otišla je sa Kaćom Živković i Mirzom Selimovićem. Nije bilo ni predviđeno da mi moramo zajedno da idemo na tu turneju, to je bila neka zamisao, ali nešto sa vizama je bio neki problem i sa svim ostalim, tako da eto… Oni su dobili vize i želim im sve najljepše.
Izvor: pulsonline.rs