Slavni BOGATAŠ vjerio je 39 GODINA MLAĐU i bukvalno joj izgleda kao DEDA: Svojevremeno je oženio NAJFATALNIJU ŽENU PLANETE, pa je prevario sa 18-godišnjakom!

0
2515

Arhitekta Piter Kuk, javnosti poznat po braku sa jednom od najljepših žena svijeta – Kristi Brinkli, nedavno je objelodanio da je pronašao novu ljubav, a već je pala i vjeridba.

Ovaj 60-godišnjak vjerio je 39 godina mlađu studentkinju Albu Džanku, i to u septembru tokom romantičnog odmora u Grčkoj, a tom prilikom uručio joj je 6-karatni dijamantski prsten.

“Smatramo da smo neizmjerno sretni jer smo jedno u drugom pronašli srodne duše. Veselimo se blaženstvu koje će nam vjenčanje donijeti”, rekao je on za “Page Six”.

Izvor blizak paru otkrio je i da su se upoznali još 2017, ali da su romansu započeli tek prošle godine. Takođe, dodao je da planiraju da se vjenčaju negdje u Evropi.

Inače, američki mediji prenose kako 21-godišnja Alba pohađa Univerzitet Tulan u Luzijani, te da je prije toga išla u prestižne privatne škole u Engleskoj. Njeni roditelji su vrlo uticajni u krugovima intelektualne elite i imaju nekoliko umetničkih galerija.

Ovo će Piteru biti treći brak, a zanimljivo je da je Alba vršnjakinja njegove kćerke Sejlor, koju je dobio sa manekenkom Kristi Brinkli.

On je sa nekada fatalnom 65-godišnjom plavušom bio u braku u periodu od 1996. do 2008, a par se razveo zbog preljube ovog arhitekte. Naime, on je u svojoj firmi zaposlio izvesnu Dijanu Bjanki koja je tada imala samo 18 godina, a potom je uplovio u aferu sa njom.

Poslije braka sa Kristi, Kuk se oženio glumicom Suzan Šou, ali je i ovom odnosu došao kraj 2014. Da li će ga poslužiti treća sreća – ostaje da vidimo!

S.P.