SKANDALOZNO! Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona, a ona je rekla samo jedno

0
354
Foto:Printscreen

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović ispričala je za medije jednu svoju anegdotu.

Naime, estradna umjetnica otkrila je da ima strah od letenja avionom, a zatim se prisjetila kako je jednom prilikom navodno pokušala da smiri živce kojom čašicom alkohola više. To nije ispalo kako treba.

Foto:Printscreen

“Bila sam primorana da se napijem da bih preživjela tako dug let. Nas nekoliko pjevača iz Granda je letjelo za Ameriku i jedan od njih me je savjetovao da se opustim uz alkohol. I ja ga poslušam“, uzmem dvije flašice vina i na prazan stomak iskapim obje – ispričala je, za “Informer“, Rada.

“Otišla sam u WC, zaključala se i zaspala. Nastao je haos! Stjuardese su lupale na vrata, ali nisu mogle da me probude. Tri sata sam tako provela u toaletu, dok nisam došla sebi. Pojeo me blam kada sam izašla iz WC-a, svi putnici su gledali u mene.

Foto:Printscreen

Zvezde Granda koje su bile sa mnom na letu rekle su da sam ih obrukala. Najviše me je izgrdio Milan Stanković. Ne mogu da vjerujem da sam se napila na deset hiljada metara. To mi se desilo jednom i nikad više“, zaključila je pjevačica koja od tada skoro da uopšte i ne pije, samo, kako kaže, rakiju koju pravi njen tata.
Izvor: haber.ba